Táblakirály

Kalandozzon velünk az iPad kellékek színes világában!

Napjaink korszerű készülékeinek, a számos alkalmazásnak és az igen széles körű felhasználhatóságnak köszönhetően már nem elégszünk meg egy iPad megvásárlásával, hiszen legyen szó bármelyik generációs gépről is, többféle kiegészítő, kellék kapható hozzá. Nem csak a külső védelmet igyekeznek ezek szolgálni, hanem a csatlakoztatást, a tisztítást, a mindig készenlétben állást, vagy a játék-, és zenehallgatás még teljesebb élményét. Nem szükséges a szaküzletekben sem sorban állnunk, amikor iPad-unkhoz szeretnénk bármiféle kelléket vásárolni, hiszen a webáruházak kínálatában mindazok a minőségi darabok megtalálhatóak, melyek márkájuknál fogva garantáltan eleget tesznek a feléjük támasztott követelményeknek.

.

Az adatkábelek széles választéka mellett a sokak által kedvelt, stílusos dokkoló állomás és az USB kábelek is olyan alapvető kiegészítőknek számítanak, melyek nélkülözhetetlennek bizonyulnak. A korábbiakban már külön cikkben szóltunk az iPad tokok és táskák rendkívüli jelentőségéről, hiszen a védőfóliák nem képesek azt a védelmet nyújtani, amire a mindennapos használat során szükségünk lehet.

.

Autósként talán Ön is jól tudja, hogy az autós töltő nem csak az iPhone használatát teszi könnyebbé, hanem a szivargyújtóról működtethető autós töltő az iPad esetében is jó szolgálatot tesz.

A sportos, fitt hétköznapokról igen sok szó esik napjainkban, és mindannyian igyekszünk eleget tenni a vonzó külső iránti elvárásnak. S hogy ne csak szó szerint lótva-futva futkározzunk, sétáljunk, vagy kerékpározzunk, miért ne hívnánk segítségül a legújabb generációs iPad kifejezetten erre a célra készült kellékeit? A sebesség-, és pedálcsapásmérő szenzortól kezdve a pulzusmérő pántig számos olyan kelléket beszerezhetünk, mellyel készülékünket még teljesebben használhatjuk ki, és még a szükséges sportboltokban kapható termékekre sincs a mozgáshoz szükségünk.

A fitness kiegészítők mellett természetesen a zene szerelmeseire is gondoltak a gyártók, hiszen fülhallgatók és fejhallgatók széles választékával találkozhatunk az áruházakban, melyek a legkülönfélébb szín-, és formavilággal várják azokat, akik szeretnének ezzel a kütyüvel is kitűnni a tömegből. Hasonlóképp nagy a választási lehetőség, ha hangszórókról és erősítőkről van szó, sőt egyes típusok vezeték nélküli változatban szolgálják kényelmünket. A 2.1-es hangsugárzó rendszer egyes fajtái valódi futurisztikus megjelenéssel állnak a vásárlók és a stílusos kiegészítők iránt érdeklődők rendelkezésére.

.

S hogyan is feledkezhetnénk meg a játékról, mely minden korosztály szívét megdobogtatja még akkor is, ha már igencsak régen volt az a gyermekkor. Az iPad ( és legtöbbször iPhone, és iPod touch ) készülékkel irányítható modellek között megtalálhatóak a helikopterek, a versenyautók, de akár a nagyobb méretű járgányok is.

A külső akkumulátorok rendkívül jó szolgálatot tesznek, hiszen köztük akár napelemmel működő fajták is megtalálhatóak, valamint a csatlakozási pontoknak köszönhetően akár egyidejűleg tudja tölteni velük iPhone és iPad készülékét is. A gyártók minden Apple felhasználó igényét kielégíteni kívánták, amikor kijöttek azzal a változattal, amely minden Apple készülék töltéséhez alkalmasnak bizonyul.

IPad-unkhoz beszerezhetünk különböző színű érintőceruzákat a könnyebb kezelés érdekében, s ezeket cserélhető fejjel ellátva kapjuk általában, de a golyóstollal kombinált változat sem megy ritkaságszámba. A fényképezőgéphez használatos távkioldó kábel mellett extra vékony, vezeték nélküli billentyűzetet is beszerezhetünk, mely a megfelelő táskában biztonságos helyet kaphat készülékünk mellett. A csatlakozók porvédelme mellett az iPadállványok is jó szolgálatot tehetnek számunkra irodai alkalmazás esetén.

.

Természetesen a tisztaságról sem feledkezhetünk meg, s ehhez megvásárolhatunk olyan kellékeket, mint a mikroszálas törlőkendő, az érintőképernyő tisztítására szolgáló spray, vagy a kameralencsékhez való tisztítószer. A választék tehát az iPad kellékei terén rendkívül széles, s csak a készülékünkhöz minden szempontból alkalmas típust kell megtalálnunk, sőt, hála a designerek munkájának, még saját személyes elképzeléseink, és stílusunk is teret kap a megvásárolható kellékek megjelenésének terén. Kalandra fel, hisz miért ne használnánk ki minden, iPad-unkban rejlő lehetőséget?

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

tablakiraly.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com.