Táblakirály

IPad árak

A korszerű technológia lassan mindannyiunkhoz begyűrűzik, s miként az okostelefonok elárasztották a háztartásokat, úgy egyre többen szerezzük be az iPad kínálatból a nekünk tetsző darabot. De jogosan merül fel a kérdés, hol éri meg a legjobban megvásárolni leendő kedvencünket. Éljünk az internetes rendelés nyújtotta kényelmével, vagy inkább keressük fel személyesen valamelyik hazai Apple viszonteladót?

Az iSTYLE, a StarKing, vagy az XMS üzleteiben olyan széles választékból válogathatunk, melyben minden valószínűség szerint rábukkanunk majd arra az almás termékre, mely minden szempontból – beleértve természetesen az árakat is – elnyeri tetszésünket.

Az új iPad retina kijelzős, 5Megapixeles kamerával ellátott 16 Gb- os modellje például az iSTYLE és a StarKing üzleteiben is egyöntetűen 149 900 forintos áron szerezhetőek be, de hasonlóan egyeznek az árak a 32 GB-os esetében is, ugyanis 179 900 forintnyira fog fájni, ha e típus mellett döntünk.

Amennyiben magasabb igényeink vannak, akkor például a 64 GB-os fekete új iPad 209 900 forintot kóstál mindkét említett helyen, de természetesen ha a Cellular iPad iránt mutatkozik igényünk, némileg több pénzért minden akadály nélkül beszerezhetjük azt a 64 MB-os változatban 249 900 forintért.

Az iPad2 árai természetesen ennek megfelelőn csökkentek az utóbbi időben, s ha még a 64 GB-os típus mellett is döntenénk, akkor is a korábbi 219 900  forintos ár helyett csak 189 900 lesz a végső összeg. Már meglévő, vagy újonnan beszerzett iPad-unkhoz természetesen választhatunk mobilinternet előfizetést bármelyik hazai szolgáltatónál.

Természetesen az Amazon Kindle Fire HD-je mellett sem mehetünk el, a maga 199 dollárjával, vagy a szintén magas minőséget képviselő Kindle Paperwhite mellett, mely szintén újdonságként van jelen a piacon. Egyébként a Kindle új táblagépe tudástól függően akár a 499 dolláros árat is elérheti, ám ez még mindig jutányosnak mondható, pláne, ha figyelembe vesszük a legújabb fejlesztés kétségkívül magasra sikeredett színvonalát.

Amennyiben az Ebay-en történő vásárlás áll közelebb szívünkhöz, az iPad3 modelljeihez 499-től akár több mint 800 dollárig terjedő árakon juthatunk hozzá. Vásárlás előtt azonban mindenképpen érdemes a kiválasztani  kívánt készülék tudásáról, előnyeiről, illetve esetleges hibáiról tájékozódnunk, hogy biztosan ne érjen meglepetés bennünket.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

tablakiraly.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com.