Táblakirály

IPad 3 billentyűzet

Azok számára, akiknek nem elég az iPad tok által biztosított védelem, hanem szeretnék ezt egy további hasznos funkcióval kombinálni, különösen javasolt az iPad 3 billentyűzet beszerzése, mely az Apple készülékekhez igen praktikusan tok formájában kapcsolódik. A többfunkciós iPad kiegészítő nem csak a kijelző számára biztosít tökéletes védelmet, hanem egy ultravékony billentyűzetet is rejt magában, aminek köszönhetően az adatbevitel rendkívül gyors és egyszerű lesz.

A Bluetooth iPad 3 billentyűzet ugyanakkor ellátja azt a feladatot is, hogy a Smart Cover-hez hasonlóan instant ki-bekapcsolóként is funkcionál. Az alumínium felület semmiféle mozgó alkatrésszel nem rendelkezik, így biztonságosan tartja készülékünket álló helyzetben is. A zenelejátszáshoz, a hangerő szabályozásához, kereséshez külön funkcióbillentyűkkel ellátott az iPad 3  billentyűzet, így használata valóban egyszerű.

Akik Ipad 2 készülékükhöz szeretnének hasonlót beszerezni, azok is megtalálják a számításukat a szaküzletekben és a webáruházakban, hiszen a harmadik generációhoz készült akkora sikernek örvend, hogy piacra dobták elődjéhez is ezt a kiegészítőt. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően akár a táblagéptől 10 méterre is működőképes lesz a beszerzett billentyűzet.

A 18 000 forint körüli áron megvásárolható iPad kiegészítő minőségi kivitelezéssel áll a táblagépek felhasználóinak rendelkezésére, hiszen használatával sem sokat változik készülékünk súlya és mérete. A védelem és a biztonságos használat céljából mindenképpen érdemes beszereznie azt.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

tablakiraly.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com.