Táblakirály

Galaxy Tab kiegészítők

A táblagépek piacán a Galaxy Tab töretlen népszerűségnek örvend, s hála annak a számos kiegészítőnek, melyeket beszerezhetünk akár a szaküzletekben, akár a webáruházakban, a készülék bármely típusának funkcióit tökéletesen kihasználhatjuk. 

Sajnos legyen szó bármilyen táblagépről, a karcolódás és az élek sérülése olyan valós veszély, mely ellen csak tok használatával védekezhetünk. Talán ezért is a legkeresettebb Galaxy Tab kiegészítő a tok, mely segítségünkre lehet abban, hogy készülékünk sokáig szolgálja kényelmünket. Az általában szilikonból készült tokok többféle stílusban kerülnek a piacra, és az élvédelemnek köszönhetően a kijelzőt teljes körű védelemben részesíti a koccanásoktól. Hasonlóan keresett a kapacitív ceruza, mely sokak számára nélkülözhetetlen a Galaxy Tab használatához.

Azok számára, akik gyakran vannak úton, igen hasznos segítőtársnak bizonyulhat az autós töltő. Ha már tapasztalta, milyen kellemetlen, ha például a GPS használattól éppen a legrosszabbkor merül le a Tab, akkor tudja, hogy enélkül nem érdemes útnak indulni. A szivargyújtóról üzemeltethető autós töltő mellett azonban a tapadókorongos autós tartó is hasonlóképpen hasznos, hiszen így a balesetmentes közlekedés előmozdításáért mindig szem előtt lehet a készülék a navigációhoz. 

Szintén a kényelmes használatot segíti elő az asztali töltő, s így akár töltés közben is hallgathat zenét, vagy rendezheti mappáit. A minőség megszállottja, és a bőrtokról e készülék esetében sem szeretne lemondani? Természetesen beszerezheti hozzá ezt is, sőt, a könnyebb használhatóság érdekében Bluetooth kapcsolódással rendelkező billentyűzet is megvásárolható, az egyszerűbb adatbevitel érdekében.

A hálózati kábelek, adatkábelek sem hiányozhatnak természetesen, hiszen csak ezek segítségével kapcsolódhatunk más készülékekhez, hogy a multimédiás tartalmakat megosszuk. Egyéni igények függvénye, hogy a felsoroltak közül melyiket tartja szükségesnek Galaxy Tabjának használatához, de tény, hogy érdemes kipróbálnia ezeket az eszközöket, hiszen segítségükkel még teljesebb élmény lehet a táblagép használata.

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

tablakiraly.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com.